Χρυσός και πάλι με το τελευταίο του άλμα ο Μίλτος Τεντόγλου και στη Ζυρίχη

 

Ο Μίλτος Τεντόγλου  ένας μεγάλος αγωνιστής, ένας αθλητής  των μεγάλων ανατροπών, «πέταξε» στα 8,20μ. πριν από σχεδόν 2 ώρες στο έκτο και τελευταίο άλμα του στη Ζυρίχη, κατακτώντας την κορυφή στο Diamond League.

Oπως στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, έτσι κι απόψε, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους περίμενε τον… επίλογο του αγώνα για να πιάσει το άλμα που ήθελε και από την τρίτη θέση ν΄ «αναρριχηθεί» στην πρώτη.

Ο Τεντόγλου μπήκε στον αγώνα με 7,95μ. (-0,5), για να το βελτιώσει στο δεύτερο στα 8,04μ. (-0,5). Στο τρίτο έπεσε από τα οκτώ μέτρα (7,96 μ.), αλλά δεν τον επηρέασε και συνέχισε να προηγείται.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι δεν έκανε την τέταρτη του προσπάθεια, ενώ με 8.00μ. στο πέμπτο άλμα υποχώρησε στην τρίτη θέση (8,04μ. είχε και ο Ράντεκ Γιούσκα, αλλά ο Τεντόγλου είχε καλύτερη 2η προσπάθεια), πίσω από τον Τζαμαϊκανό Γκέιλ (8,07μ.) και τον Αμερικανό Λόουσον (8,05μ.).

Στο έκτο και τελευταίο άλμα ο κορυφαίος άλτης πέτυχε την ανατροπή και με 8,20μ. (-0,5) είχε ένα ιδανικό φινάλε στη σεζόν.

 

Ετικέτες:

SOCIAL MEDIA

2024 arttv.gr - All Rights Reserved

design & development by Pegasus Media