Εκτός των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής ο Γιατρός που χορήγησε αναρρωτική άδεια στον Επιθεωρητή στα Τέμπη

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση  του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής μετά το πόρισμα της ΕΔΕ ο Γιατρός της Μαγνησίας που χορήγησε την αναρρωτική άδεια στον Επιθεωρητή  ο οποίος εμπλέκετε στην υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών τίθεται εκτός ψηφοδελτίου.

Ολόκληρη η Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ  ΑΛΛΑΓΗΣ αναφέρει:

“Μετά το πόρισμα της ΕΔΕ ο γιατρός Νικόλαος Χαυτούρας τίθεται έκτος των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στη Μαγνησία.

Η ενέργεια αυτή γίνεται για λόγους αρχής και πολιτικού ήθους, μολονότι πρόκειται για παρατυπία που δεν σχετίζεται άμεσα με την τραγωδία και δεν παρακωλύει κατ’ ουδένα τρόπο τη δικαστική και πειθαρχική έρευνα.
Επισημαίνουμε, ωστόσο, ότι μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση η παραμονή στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας του πολιτικά υπεύθυνου για την πολύνεκρη τραγωδία Κώστα Καραμανλή, ο οποίος οκτώ μέρες πριν το δυστύχημα διαβεβαίωνε δημόσια στη Βουλή για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων.
Την περιφρονητική αυτή στάση απέναντι στους θεσμούς και τη διαφάνεια υιοθέτησε άλλωστε και ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρώντας στα ψηφοδέλτιά του τον ομόφωνα καταδικασμένο από το Ειδικό Δικαστήριο, Νίκο Παππά.
Είναι σαφές ποιοι εκπροσωπούν ένα νέο πολιτικό ήθος αντιμετωπίζοντας ριζικά παθογένειες και ποιοι για ασύγκριτα βαρύτερες πράξεις που πλήττουν ευθέως το δημόσιο συμφέρον, δεν κάνουν τίποτα αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος τους και καλύπτοντας εγκληματικές ευθύνες”.

Ετικέτες:

SOCIAL MEDIA

2024 arttv.gr - All Rights Reserved

design & development by Pegasus Media

Litespeed Greek Web Hosting by Netspace.gr