Επισπεύδει τις διαδικασίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης για νέες Εκλογές στις 25 Ιουνίου

Σε επίσπευση των διαδικασιών ώστε να  προκηρυχθούν εκ  νέου Εκλογές στις 25 Ιουνίου κατευθύνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος επικοινώνησε με τους Αρχηγούς των Κοινοβουλευτικών κομμάτων, όπως προέκυψαν από τις χθεσινές Βουλευτικές Εκλογές.

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής για το σχηματισμό κυβέρνησης, που παρέλαβε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι θεωρεί πως δεν υπάρχει προϋπόθεση για σχηματισμό κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή και ότι προτίθεται να επιστρέψει την διερευνητική εντολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σήμερα το απόγευμα.

Ο κ .Μητσοτάκης αναμένετε ότι θα επιδιώξει να επισπευσθούν οι διαδικασίες, ώστε να ορκισθεί η νέα Βουλή την Κυριακή για να προχωρήσει η διάλυσή της τη Δευτέρα, έτσι ώστε να μπορούν να προκηρυχθούν εκλογές στις 25 Ιουνίου.

Ετικέτες:

SOCIAL MEDIA

2024 arttv.gr - All Rights Reserved

design & development by Pegasus Media