Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Ήπειρο: “Εδώ χτυπάει η καρδιά της παραγωγικής Ελλάδος”

 

Παραγωγικές και Τεχνολογικές Μονάδες επισκέπτεται  σήμερα στα Ιωάννινα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έφτασε σήμερα το πρωί, Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων ήταν η Εταιρεία εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ.

Ο Πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στη μεγαλύτερη και ταχύτερη γραμμή παραγωγής στην Ευρώπη, με δυναμικότητα περί τις 81.000 φιάλες μισού λίτρου ανά ώρα, ενημερώθηκε για τη λειτουργία της εταιρείας από τον ιδιοκτήτη Νίκο Χήτο και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που σήμερα μου δίνεται η ευκαιρία να επισκεφθώ μία δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική επιχείρηση. Εδώ θα έλεγα ότι χτυπάει η καρδιά της παραγωγικής Ελλάδος και χαιρόμαστε πραγματικά, όταν οι δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις αισθάνονται ασφάλεια να επενδύουν, να επεκτείνονται, να μεγαλώνουν, να διεκδικούν καινούριες αγορές», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης,

O κ. Μητσοτάκης συνοδεύεται από τον υπουργό Επικρατείας ‘Ακη Σκέρτσο, ενώ στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της Βουλής Κ. Τασούλας, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Γ. Αμυράς, Βουλευτές της ΝΔ, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, καθώς και στελέχη του κόμματος.
Ο Πρωθυπουργός επισκέπτεται παραγωγικές και τεχνολογικές μονάδες στην περιοχή των Ιωαννίνων, ενώ στις 13:30 μίλησε στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος για την Ήπειρο του 2030.
Παράλληλα με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, κυβερνητικά κλιμάκια βρίσκονται στην ‘Αρτα, την Πρέβεζα, την Ηγουμενίτσα, τα Ιωάννινα, και συμμετέχουν σε συσκέψεις και συναντήσεις με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς.
Στις 19:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας.

 

Ετικέτες:

SOCIAL MEDIA

2024 arttv.gr - All Rights Reserved

design & development by Pegasus Media

Litespeed Greek Web Hosting by Netspace.gr