Με ανείπωτο πόνο τελέσθηκε σήμερα η ονοματοδοσία και η κηδεία της 5,5 μηνών Λυδίας Ελένης

Ράγισαν καρδιές σήμερα στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στην Άρτα όπου τελέστηκε μία ειδική τελετή για την ονοματοδοσία και την ταφή αβάπτιστων νηπίων, για το 5,5 μηνών κοριτσάκι  που για ώρες ο πατέρας της το ξέχασε στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Πλήθος συγγενών και φίλων της οικογένειας βρέθηκε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας για να αποχαιρετήσει τη μικρή Λυδία – Ελένη, ενώ στην εκκλησία πέρα από στεφάνια, υπήρχαν και μπομπονιέρες για το όνομα του 5,5 μηνών βρέφους.

Ο 37χρονος πατέρας, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, κατέρρευσε στην εκκλησία, μην μπορώντας να αντέξει το χαμό του παιδιού του, όπως και η μητέρα.

Η ταφή του μωρού πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Κοιμητήριο Άρτας.

Στον Ιερό Ναό αλλά και στο κοιμητήριο, υπήρχε αυξημένη παρουσία της Αστυνομίας έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν εντάσεις.

Ο Δικηγόρος του 37 πατέρα, Δημήτρης Λαμπράκης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ανάρτησε μετά την Κηδεία το παρακάτω συγκινητικό μήνυμα:

Μπορεί να είναι εικαστικό

“Στην αγκαλιά της μάνας όλων, της Παναγίας μας, η μικρή Λυδία, το μωρό που απρόσμενα, έχασε την ζωή του και γέμισε θλίψη την πατρίδα μας. Έγινε αγγελούδι του Κυρίου μας.
Η μανούλα του δεν θα γιορτάσει αύριο στην γιορτή της μητέρας ενώ ο τραγικός πατέρας ζει στον δικό του βουβό ατελείωτο πόνο.
Η Θλίψη τους θα διαρκέσει για πάντα.
Καλό ταξίδι Λυδία”.

 

Ετικέτες:

SOCIAL MEDIA

2024 arttv.gr - All Rights Reserved

design & development by Pegasus Media

Litespeed Greek Web Hosting by Netspace.gr