Ο Σωκράτης Φάμελλος νέος πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στη θέση της αντιπροέδρου της Βουλής θα προταθεί η Όλγα Γεροβασίλη

 

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ με τις  διαδικασίες να κινούνται με γοργούς ρυθμούς, μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Όπως αποφασίστηκε στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, ο Σωκράτης Φάμελλος θα είναι ο νέος πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στη θέση της αντιπροέδρου της Βουλής θα προταθεί η Όλγα Γεροβασίλη

Γραμματέας θα είναι ο Διονυσης Καλαματιανός.

Ο Νίκος Παππάς, Θεοδώρα Τζάκρη και Νάσος Ηλιόπουλος θα είναι οι νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του κόμματος, όπως αποφασίστηκε στην Πολιτική Γραμματεία την Κυριακή το απόγευμα.

Η συγκεκριμένη ομάδα θα αναλάβει να οργανώσει τη γραμμή αντιπαράθεσης και αντιπολίτευσης με την Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενόψει και της συνεδρίασης που θα λάβει χώρα στη Βουλή, πριν την ψήφο εμπιστοσύνης στην Ολομέλεια.

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί στις 15-16 Ιουλίου όπου και θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο νέος πρόεδρος θα εκλεγεί το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Το έκτακτο συνέδριο του κόμματος  θα διεξαχθεί το Νοέμβριο.

Ετικέτες:

SOCIAL MEDIA

2024 arttv.gr - All Rights Reserved

design & development by Pegasus Media

Litespeed Greek Web Hosting by Netspace.gr