Σχόλια και Ειδήσεις από την Τοπική Επικαιρότητα

Σχολιάζοντας την τοπική επικαιρότητα ο συνάδελφος Δημοσιογράφος Βαγγέλης Πήχας αναφέρθηκε στο θέμα που αφορά το Γενικό Νοσοκομείο της Άρτας και την υποστελέχωσή του ιδιαίτερα μετά και την πρόσφατη μηδενική στήριξη της Άρτας από το Υπουργείο Υγείας το οποίο δεν ενέκρινε καμία θέση Ειδικευόμενων Γιατρών γεγονός που πυροδότησε σοβαρές αντιδράσεις.

«Έχει προχωρήσει η έγκριση για την  προκήρυξη θέσεων Ειδικευόμενων Γιατρών στην Ήπειρο από το Υπουργείο Υγείας».

Οι θέσεις που έχουν εγκριθεί στη Ήπειρο είναι μόνο 25. Είναι πάρα πολύ λίγες. Στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα, για την έλλειψη προσωπικού που υπάρχει, εγκρίθηκαν μόλις 2 θέσεις, ενώ για το Γενικό Νοσοκομείο στην Άρτα καμία (0).»

«Το ζητούμενο όμως είναι τι έχει γίνει με την Άρτα. Γιατί η Άρτα είναι έξω από τον χάρτη;» αναρωτήθηκε, υπενθυμίζοντας τις κινήσεις προς την κατεύθυνση αυτή  για τις ανάγκες που υπάρχουν  με δράσεις και Δελτία Τύπου του Συλλόγου  Εργαζομένων στο Νοσοκομείο ο οποίος και στη συγκεκριμένη περίπτωση αντέδρασε έντονα αφήνοντας να εννοηθεί η ύπαρξη παρασκηνιακών παιχνιδιών και από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Αναλυτικά στο ρεπορτάζ του Δελτίου Ειδήσεων.

SOCIAL MEDIA

2024 arttv.gr - All Rights Reserved

design & development by Pegasus Media