Σιωπηρή πορεία σήμερα και από τους μαθητές στην Ηγουμενίτσα για την τραγωδία στα Τέμπη

Με τη σιωπή της μιλά και διεκδικεί η νέα γενιά  και στην Ηγουμενίτσα μετά την φονική σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών στην Κοιλάδα των Τεμπών έξω από τη Λάρισα με απολογισμό 56 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.
Μαζικά απαιτεί και αγωνίζεται για καλύτερες μέρες για ασφάλεια, πρόοδο, εκσυγχρονισμό, σεβασμό και ένα αισιόδοξο μέλλον.
Κατέβηκαν στους δρόμους επιθυμώντας να χαράξουν του άξονες εκείνους που επιβάλλεται να περπατήσουν για μία ελπιδοφόρα πορεία.
Ο π. Βουλευτής Ν.Δ Θεσπρωτίας και π. Υπουργός Αντώνης Μπέζας σε ανάρτησή του στο FB  λίγο μετά την πορεία των μαθητών στους δρόμους της Ηγουμενίτσας  αναφέρει:
“Σιωπηρή πορεία από τους μαθητές στην Ηγουμενίτσα!
Δεν πρόκειται να γίνουμε αποτελεσματικό και σύγχρονο κράτος με γλυκανάλατες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φωτογραφίες σε βασιλόπιτες και “χορτόπιτες”, ούτε με το να πιάνουμε στασίδι στις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα, τα πανηγύρια και τα καφενεία… Και αυτό αφορά όλο το πολιτικό σύστημα και το σύνολο του πολιτικού προσωπικού. Και για να το κάνω πιο κατανοητό ενέχει και δόση αυτοκριτικής. Σοβαρός και χρήσιμος γίνεσαι μέσα από τη δουλειά σου και μόνο σοβαρούς, υπεύθυνους και χρήσιμους χρειαζόμαστε πλέον. Την ώρα που ακόμα μαζεύουμε νεκρούς από τα συντρίμμια, δεν θα πω κάτι άλλο. Εξάλλου τα λόγια μικρή αξία έχουν…”
 Για να καταλήξει ο κ. Μπέζας λέγοντας: “Ευτυχώς, που από τη νέα γενιά ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!’.”Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώρος
Ετικέτες:

SOCIAL MEDIA

2024 arttv.gr - All Rights Reserved

design & development by Pegasus Media

Litespeed Greek Web Hosting by Netspace.gr