Θερμή ατμόσφαιρα, πολιτικές  συζητήσεις  και δώρα κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Μέτσοβο

 

Η καθαρότητα και η ομορφιά της ορεινής φύσης γοήτευσε και τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος κατά την τριήμερη επίσκεψή του με την σύζυγό του,  για ακόμη μία φορά το Μέτσοβο , προτίμησε την πεζοπορία και τα σπορ στο χιονοδρομικό του Ανηλίου στο Μέτσοβο.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του κυριάρχησαν  οι συναντήσεις και με απλούς πολίτες στους δρόμους του Μετσόβου αλλά και οι πολιτικές συζητήσεις.

Ο πρωθυπουργός πέρασε πολλές ώρες στη φύση και στη συνέχεια κατέληξε στο σαλέ του χιονοδρομικού, για ένα καθαρά πολιτικό γεύμα.
Στο τραπέζι προσκεκλημένοι ήταν ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, οι βουλευτές του Νομού Μαρία Κεφάλα, Σταύρος Καλογιάννης και Γιώργος Αμυράς καθώς και ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος  Καχριμάνης.

Ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος  ο Πρωθυπουργός δέχθηκε δώρα, συζήτησε για τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τη χώρα αλλά δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την οριστική ημερομηνία των  εκλογών.Κυριάκος & Μαρέβα Μητσοτάκη σε άψογη φόρμα στο Μέτσοβο - 4 ώρες πεζοπορία, σπορ στο χιονοδρομικό & χαμογελαστές σέλφι στο σαλέ (φώτο) | eirinika.gr

Ετικέτες:

SOCIAL MEDIA

2024 arttv.gr - All Rights Reserved

design & development by Pegasus Media

Litespeed Greek Web Hosting by Netspace.gr