Τον Πολιούχο της  Άγιο Χαράλαμπο τίμησε σήμερα η Πρέβεζα

 

Τον Πολιούχο της  Άγιο Χαράλαμπο τίμησε σήμερα η Πρέβεζα.

Ολόλαμπρος και ο καιρός σήμερα στην Πρέβεζα συνέβαλε στην Λαμπρότητα του Εορτασμού του Αγίου Χαραλάμπους όπου πλήθος πιστών τίμησε τον Πολιούχο της Πρέβεζας, συμμετέχοντας  τόσο στη Θεία Λειτουργία όσο τη λιτανεία της Ιερής Εικόνας και των Λειψάνων του Αγίου Χαραλάμπους, ο οποίος σύμφωνα με την τοπική παράδοση στα 1854 έσωσε την πόλη από την πανώλη.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ως προσκεκλημένοι του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομου, οι Μητροπολίτες Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και Σύρου, Τήνου, Ανδρου, Κέας , Δήλου, Μήλου και Μυκόνου κ.Δωρόθεος.

Σύσσωμες οι αρχές του τόπου γιόρτασαν μαζί με το λαό της περιοχής.

Παρέστησαν στον εορτασμό ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, οι βουλευτές Στέργιος Γιαννάκης και Κώστας Μπάρκας, η νέα Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αννα Μπατιστάτου ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός,οι αντιδήμαρχοι Κώστας Ακρίβης, Γρηγόρης Κουμπής, Γιώργος Σαριάνογλου και Νίκος Παγγές, ο Γεν. Γραμματέας Αντώνης Μπέζας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών και σωμάτων ασφαλείας,φορείς και άλλοι επίσημοι.

Ετικέτες:

SOCIAL MEDIA

2024 arttv.gr - All Rights Reserved

design & development by Pegasus Media

Litespeed Greek Web Hosting by Netspace.gr